August 30, 2024

Kaip pradėti užsiimti lažybomis internetu?

By Morkven

Lažybos internetu gali skambėti kaip „tamsus miškas“, ypač, jei iki tol nebandėte šio užsiėmimo. Tačiau viskas yra daug paprasčiau, nei gali pasirodyti – tereikia vadovautis keliomis pagrindinėmis taisyklėmis, kurios leis jums sėkmingai pradėti varžytis lažybų pasaulyje. 

  1. Susikurkite paskyrą

    Apsilankykite 7bet.lt svetainėje ir spauskite mygtuką „Registruotis“. Registracijos lange turėsite pateikti asmeninius duomenis, įskaitant vardą, pavardę, el. pašto adresą ir gimimo datą. Pasirinkite stiprų slaptažodį, kad apsaugotumėte savo paskyrą nuo įsilaužimų. Užpildę registracijos formą ir gavę patvirtinimo laišką, patvirtinkite savo paskyrą.

    2. Atlikite pirmąją įmoką

      Susikūrę paskyrą, atlikite pirmąją įmoką. 7bet siūlo įvairius mokėjimo būdus – nuo kredito / debeto kortelių iki bankinių pavedimų. Pasirinkite pageidaujamą įmokos būdą ir įveskite sumą, kurią norite įnešti. Lėšos jūsų 7bet sąskaitoje turėtų atsirasti beveik akimirksniu. Mažas patarimas: pradėkite nuo mažesnių statymo sumų, kad geriau pažintumėte lažybų proceso ypatumus. Vėliau, jau gerai pažinę lažybų sistemą, galite pradėti statyti didesnėmis sumomis.

      3. Išnagrinėkite lažybų galimybes

        Prieš atlikdami pirmąjį statymą, skirkite šiek tiek laiko lažybų pasirinkimų analizei. 7bet platforma siūlo daugybę lažybų galimybių, įskaitant krepšinio, futbolo, teniso, e-sporto lažybas. Peržvelkite visas kategorijas ir įsivertinkite, kurios jus labiausiai domina, kuriose turite daugiausiai žinių.

        Lažinantis 7 bet, galima rinktis statyti už pasirinktas varžybas, atskiras komandas ar sportininkus. 7bet suteikia unikalią prieigą mėgautis lošimais.

        4. Atlikite pirmąjį statymą

          Kai savo paskyros sąskaitoje turite persivedę lėšų ir esate išsirinkę norimą lažybų kryptį, laikas atlikti pirmąjį statymą. Pasirinkite įvykį ar žaidimą, komandą ar žaidėją, už ką norite statyti, įveskite ir patvirtinkite statymą. 

          5. Stebėkite savo statymus ir atsiimkite laimėjimus

            Atlikę statymus, jų eigą galite stebėti savo paskyros skiltyje „Mano statymai“. Jei statymas bus sėkmingas, laimėjimai bus pervesti į jūsų paskyros sąskaitos balansą. Norėdami atsiimti laimėjimus, eikite į skyrių „Išmokėjimas“, pasirinkite pageidaujamą išmokėjimo būdą ir įveskite norimą atsiimti sumą. 

            Visuomet nusistatykite tikslų biudžetą, kurį galite skirti lažyboms. Neviršykite nusistatytos sumos, kad neįklimptumėte į skolas. Nestatykite daugiau, nei esate iš anksto susiplanavę.