April 3, 2024

Greita ir patogi būsto paskola

By Morkven

Reikalinga būsto paskola? Atraskite sau tinkamiausią pasiūlymą ir galėsite greitai bei lengvai žengti žingsnį nuosavo būsto įsigijimo link! Jūsų laukia daugybė paskolų pasiūlymų skirtingomis sąlygomis, pagal individualius poreikius bei galimybes. Skaitydami toliau sužinosite apie būsto paskolų sąlygas, kokių esama pasiūlymų, ir galėsite išsirinkti sau tinkamiausią, pasitardami su būsto paskolų specialistais.

Kodėl verta imti būsto paskolą?

Būsto paskola yra vertinga daugeliu aspektų. Visų pirma, tai yra puiki galimybė įsigyti norimą būstą kone iškart. Nereikia taupyti milžiniškos sumos pinigų – būstą įsigysite įnešę pradinį įnašą, o paskolos sumą galėsite sau palankiu tempu grąžinti per pasirinktą metų terminą. Be būsto paskolos įsigyti norimą būstą būtų labai sunku, nebent iš karto turėtumėte pilną reikiamą sumą pinigų.

Visai nesvarbu, ar norite nuosavo namo su sklypu kur nors užmiestyje, gamtoje, ar buto daugiabutyje viduryje miesto. Būsto paskola vertinga visais atvejais, kuomet reikia įsigyti nuosavą būstą. Turėdami savo būstą galėsite nebesukti galvos dėl nuomos mokesčio. Nors ir mokėsite panašią sumą pinigų, kaip už nuomą, tačiau būstas jau bus Jūsų ir per kelis ar kelioliką metų galėsite jį išsipirkti. Tai investicija į ateitį, skirta būsimai šeimai, ateities kartoms ir palikuonims.

Palankios būsto paskolų sąlygos

Norint imti paskolą būstui, pirmiausia reikėtų įvertinti savo šeimos poreikius. Numatyti galimą šeimos pagausėjimą ir būti įsitikinus, jog būsto dydžio užteks. Taip pat išsirinkti gerą vietą, kuri pilnai tenkintų Jūsų poreikius tiek dabar, tiek ateityje. 

Būsto paskolos prasideda sumomis nuo 20 000 Eur. Būtina įnešti bent 15 proc. dydžio įnašą, kad gautumėte paskolą. Taip pat atitikti visas reikiamas paskolų sąlygas, būti be finansinių skolų, dirbti stabilų darbą. Palūkanų norma imant būsto paskolą – nuo 5 proc. ir yra kintama. Laikotarpis, per kurį turite grąžinti pasiskolintą sumą pinigų – ne daugiau kaip 30 metų. Paskolos grąžinimas pasirenkamas pagal individualų rimtą.

Daugiau apie paskolas būstui sužinosite: https://www.vilniauskreditounija.lt/privatiems/busto-paskola/